GARANTIE EN ONDERHOUD

In de garantievoorwaarden staat vermeld wat jouw rechten en plichten zijn tijdens en na de garantieperiode.
Geen enkele bepaling in de garantievoorwaarden mag jouw wettelijke rechten beperken.

Wij geven 1 jaar garantie op al onze raambekleding. Sommige onderdelen of producten hebben een korte garantieperiode.

Raambekleding beschermt tegen de zon. Het brengt stijl, textuur, warmte en privacy in elke kamer en helpt zelfs met besparen op de energierekening. Wanneer je raambekleding koopt is het belangrijk dat je goed de maten opmeet en besluit welke vorm raambekleding en  materiaal het beste aansluit op de wensen.

Vervolgens bestel je de gewenste raambekleding op de juiste maat bij ons, hang je het zelf op of komen wij het bij je bevestigen.

Controleer bij ontvangst altijd de bestelling.  Mocht de bestelling niet compleet zijn, neem dan contact met ons.

Dan hangt de raambekleding een tijd, maar op gegeven moment zul je ze toch moeten reinigen.

Stof rolgordijnen af en toe met een schone, licht vochtige, zachte doek af.
Gebruik géén schoonmaak-, schuur- of glansmiddelen.

De meeste varianten vouwgordijnen kun je zelf wassen volgens het wasvoorschrift. Let op dat er niet te warm wordt gewassen. Voordat de vouwgordijnen worden gewassen deze van het railsysteem afhalen en ook eventuele baleinen verwijderen. Verduisterende stoffen kunnen niet in de wasmachine gewassen worden. Dan wordt de beschermlaag op de achterkant aangetast. Reiniging door een professioneel reinigingsbedrijf is dan gewenst.
Mocht je zelf geen gelegenheid hebben of twijfelen over de juiste reiniging. Neem dan contact met ons op. Wij kunnen je van advies voorzien. 

Jaloezieën, Plissé en Duette kunnen gereinigd worden door met enige regelmaat ze af te stoffen met een plumeau of een stofzuiger met opzetborstel op de laagste toerenstand.

Deze reinigingsadviezen zijn met zorg opgesteld. Desondanks kunnen wij geen verantwoordelijkheid accepteren voor de resultaten van de reiniging.